L'Ecomuseu de les Valls d'Àneu acull aquest dijous i divendres les jornades sobre patrimonis i museus locals on es debat amb experts d'arreu del món els reptes i les perspectives de futur d'aquests equipaments.

Els temes estrella són la professionalització, la conservació, el turisme, el desenvolupament local i la participació social. I són unes jornades organitzades des de la Xarxa Pirinenca de Centres de Patrimoni i Innovació Rural-PATRIM+.

A banda de les ponències i les taules rodones, les jornades també són un punt de trobada de professionals que durant aquests dos dies poden intercanviar experiències i impressions que els serviran per aplicar als equipaments que gestionen.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, DIRECTOR ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU - IÑAKI ARRIETA, PROFESSOR ANTROPOLOGIA SOCIAL EHU - PAULINE CHABOUSSOU, COORDINADORA PATRIM+