La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per acollir aquest dijous i divendres la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu. Enguany durà per títol “Definim l’agenda empresarial” i reunirà ponències de prop de 20 professionals, empresaris i directius rellevants a nivell nacional i estatal. Així, hi participaran, entre d’altres, el socio-ecòleg Ramon Folch, la representant de l’Alt Comissionat per l’agenda 2030, Cristina Gallach, qui ha estat directora de Google Amèrica i actualment forma part del consell assessor independent d’Evo Bank, Olga San Jacinto, i qui va ser governador del Banc d’Espanya entre el 2012 i el 2018, Luis Maria Linde. La jornada de divendres, a més, la inaugurarà el president de la Generalitat, Quim Torra, i la clourà el ministre espanyol de Foment en funcions, José Luis Ábalos.