Enguany el naixement de polls a la colònia de Voltor Negre de la Reserva nacional de Caça del Boumort ha assolit una xifra rècord des del començament de la campanya de reintroducció del voltor negre per crear un nucli reproductor en l'àmbit pirinenc. Han nascut 10 polls aquest 2019, 2 més que al 2018 i la xifra més alta des de que es va iniciar la campanya al 2007. Al 2010 va néixer el primer poll a la zona i des de llavors han nascut una cinquantena de polls a la colònia. Actualment la colònia compta amb més de 60 exemplars residents i 20 parelles formades. I en aquesta ocasió, un dels polls nascuts és de tercera generació. En breu als voltors negres nascuts a Boumort se'ls col·locarà un emissor GPS per tenir-los localitzats quan volin i abandonin el niu.
La Reserva del Boumort és l’únic espai natural d’Europa on nidifiquen les 4 espècies de voltor del continent.