Ja s’han posat a la venda les entrades per als 53 concerts de la novena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. El FEMAP donarà el tret de sortida el divendres 5 de juliol amb el concert del grup Ensemble Flanriae-Pyrenaei a la Seu d’Urgell . Enguany el país convidat serà Flandes i aquesta regió tindrà una gran presència al festival, amb gairebé una vintena d'actuacions. Com en les darreres edicions, els preus tenen dues tarifes diferenciades (normal i reduïda) que van entre els 10 i els 20 € depenent del tipus de grup, el lloc on es realitza el concert i el moment en què es compren les entrades. Així, el preu és sensiblement més econòmic si s’opta per comprar-la de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments, a les oficines de correus o a la pàgina web del Festival. També es pot adquirir directament a la taquilla, que obrirà una hora abans del concert. Com a novetat, enguany hi haurà un concert amb accés gratuït que tindrà lloc al llac d’Engolasters d’Andorra, on tocarà el grup Giardino di Delizie. El Festival de Música Antiga dels Pirineus no únicament es centra en la música i a apropar els artistes de diversos països d’Europa al Pirineu, sinó que tabé aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint vistes guiades, degustacions o activitats culturals que van incloses amb el preu de l’entrada. Per altra banda, també hi han els paquets turístics que combinen les entrades dels diferents concerts del festival amb allotjament.