Els palistes francesos han estat els clars dominadors de la Copa d’Europa i la Copa Pirineus, que s’han celebrat aquest cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d’Urgell. En el cas de la Copa d’Europa de descens sprint, els palistes francesos han conquerit les tres proves de canoa mentre que en caiac les victòries se les han repartit Eslovènia i Suïssa. Espanya, mentrestant, només ha pogut colar dues embarcacions a la final de canoa doble. Pel que fa a la Copa Pirineus de diumenge, el francès Louis Lapointe s’ha imposat en C1 i Phenicia Dupras en K1. En C2, els guanyadors han estat els també francesos Lucas Pazat i Ancelin Gourjault. D’altra banda, la urgellenca Núria Vilarrubla s’ha proclamat subcampiona d’Europa de canoa a la prova dispuatda a Pau. Així, ha aconseguit la medalla de plata en C1 i s’ha assegurat una plaça al Mundial de la Seu del setembre.