Els alumnes de l’escola Vall Fosca han participat aquest divendres en uns tallers per aprendre a afrontar conflictes diaris, anant a les seves causes, i transformant-los des de la perspectiva de gènere.

Els alumnes més petits del centre han fet el taller al matí, mentre que els més grans ho han fet a la tarda. Durant l’activitat han practicat diferents dinàmiques on se’ls plantejaven petits conflictes sobre els quals han anat reflexionant.
Al vespre es fa una activitat oberta a tots els públics amb la idea que els veïns i veïnes de la Vall Fosca hi participin. La idea és adquirir estratègies noves per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats per poder educar als fills i filles en relacions respectuoses i lliures i prevenir les violències masclistes.

Parlen al vídeo: SÍLVIA COLL, TÈCNICA DE COMUNICACIÓ, TURISME I CULTURA A TORRE DE CAPDELLA