Puigcerdà ha estat designada la seu de la pròxima edició de la Trobada d'Oficines de Turisme de Catalunya, que se celebrarà d'aquí a un any. La decisió s'ha donat a conèixer durant la 25a trobada que es va celebrar fa només uns dies a la Pobla de Segur, a la qual van assistir una cinquantena de representants de les oficines de turisme de tot Catalunya.
L'objectiu de la trobada es crear un espai de reunió participatiu que respongui a les necessitats dels professionals del turisme. Els permet intercanviar també experiències i projectes, formar-se i, sobretot, descobrir el territori en què es desenvolupen les jornades. 
Des del Patronat de Turisme de Cerdanya s'han mostrat satisfets per la decisió de l'organització i esperen que la trobada de l'any vinent sigui tot un èxit. Han decidit que la preparació de la mateixa es farà conjuntament amb l'oficina de turisme de Puigcerdà, tot i que també hi participaran les altres tres oficines de la comarca, la de Bellver, la d'Alp i la de Llívia.