La sala de plens del Consell Comarcal de Cerdanya ha acollit aquest dijous el lliurament de premis del 5è Concurs de Projectes Empresarials 2018, impulsat des de les àrees de Promoció Econòmica i Joventut de l'ens comarcal. Enguany hi han participat 11 alumnes que cursen segon de Batxillerat social a l'Ins Pere Borrell, dels quals han rebut un primer i un segon premi. L'objectiu d'aquest certamen és promoure l'emprenedoria entre els joves i que aquests dissenyin projectes empresarials que es puguin portar a terme al territori.

El segon premi, dotat amb 300 euros, ha estat per Clàudia Teixidó, que ha presentat un projecte sobre una estació de recàrrega de vehicles elèctrics. El primer premi, de 500 euros, ha estat per Marc Pont, que ha dissenyat un projecte per millorar la recollida de residus.

L’import que han rebut els estudiants premiats és destinarà a costejar la matrícula dels estudis que vulguin fer el proper curs.

Parlen al vídeo: ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CONSELL COMARCAL CERDANYA - MARC PONT, ALUMNE INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ