El Cadí la Seu comptarà la temporada que ve amb la sueca Elin Gustavsson, procedent del BAXI Ferrol i que a les imatges llueix el dorsal 22. El Sedis ha confirmat el fitxatge d’aquesta jugadora de 26 anys, que reforçarà el joc interior de l’equip. Aquesta serà la seva tercera temporada a la lliga DIA, després de passar per l’equip gallec i per l’Embutidos Pajariel de Bembibre, provinent de la Universitat de Colorado. Tot i no poder evitar el descens del seu equip, la sueca va fer un promig de 8,1 punts, 7,2 rebots i 9,5 de valoració. A més a més va ser guardonada amb el premi a la millor jugadora de l’última jornada de lliga regular gràcies als 15 punts, 13 rebots i 32 de valoració que va aconseguir davant Valencia Basket a la Fonteta.

D’altra banda, i encara en l’àmbit esportiu, el Rafting Parc de la Seu acollirà aquest cap de setmana la Copa Pirineus de descens sprint. Serà l’avantsala dels Mundials que s’hi disputaran al setembre, i s’hi espera la participació de 120 esportistes de 15 països. Dissabte tondrà lloc la Copa d’Europa de descens i diumenge una competició de ranking mundial.