Aquesta primavera Alt Àneu ha estrenat una nova ruta de senderisme interpretativa relacionada amb el patrimoni de l’ós. Es tracta del Camí de l’Óssa, una ruta dissenyada i preparada per l’Entitat Municipal Descentralitzada d´Isil i Alós i la Fundación Oso Pardo, amb el suport de Naturgy. L’itinerari té 2 kilòmetres i mig i es troba dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. És una ruta circular accessible per tots els públics i compta amb petjades de mida real dels óssos. Aquest camí complementa la informació i activitats que es troben a la Casa de l’Ós i al llarg del recorregut hi ha material de suport per tal de poder seguir la pista de l’ós. El recorregut serà inclòs dins de les activitats escolar de coneixement de l’entorn i les espècies en perill d’extinció, però també és una activitat per poder fer en família, ja que els infants poden anar descobrint el rastre de l’ós a mesura que avancen.