Últims dies per visitar el Mural Col·lectiu que hi ha instal·lat a la sala d’expocisions la Cuina de la Seu d’Urgell. La d’enguany és la setena edició d’aquesta experiència, on prop de 500 persones han col·laborat per tal de fer possible l’exposició. I és que les obres exposades les han realitzades els alumnes de les escoles Pau Claris, Albert Vives, la Valira, Castellciutat, del col·legi La Salle, de la ZER Urgellet, dels instituts La Valira i Joan Brudieu, del Centre Obert i de l'Escola Municipal d'Art. També han pres part en aquesta iniciativa pictòrica col·lectiva els usuaris de la llar d'avis Sant Josep, de L’Esplai de la Gent Gran, del centre de dia de salut mental, del Club Social El Picot, de la residència-centre de dia del Sant Hospital i del Taller Claror, el Servei Itinerant Socioeducatiu i els nois i noies de l’AiEG Urgellenc. El Mural Col·lectiu es podrà visitar fins aquest divendres.