Aquest dijous a la tarda començarà a la Seu d’Urgell la novena edició del Congrés d’Educació i Entorn, que s’allargarà fins dissabte. L’acte inaugural anirà a càrrec del conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra, Ester Vilarrubla, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro. Enguany, el congrés se centrarà en el concepte de transformació educativa, posant l’accent en les xarxes i el lideratge pedagògic com a elements cabdals per a la millora i la qualitat del sistema educatiu.

El congrés s’estructurarà en 3 jornades i comptarà amb prop de 300 participants.

El congrés és de caràcter bianual i s’havia de celebrar el 2018 però la situació política de Catalunya va fer aplaçar-lo fins enguany.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA D’ENSENYAMENT DE LA SEU D’URGELL