El Museu Cerdà de Puigcerdà exposa aquests dies les obres del 3r Concurs per a escolars de Pintura i Dibuix a l’aire lliure ‘Puigcerdà, una vila d’història’. Els visitants podran veure tant els guanyadors com la resta de treballs que van realitzar el passat mes de març més de 200 alumnes de l'escola Llums del Nord, Vedruna i de l’INS Pere Borrell de Puigcerdà.

Els nens i joves van escollir els llocs més emblemàtics de la vila, com ara l’estany, el campanar de Santa Maria l'església parroquial o l'estació de tren. La tècnica que podien utilitzar per fer els seus dibuixos era lliure i els participants van tenir tot un matí per finalitzar els treballs.

Recordem que en aquesta tercera edició, es va doblar el nombre de dibuixos presentats, fet que valoren molt positivament des del Museu Cerdà, que n'és l'organitzador.

L'exposició es podrà visitar a la primera planta del museu cerdà fins al proper 23 de juny.