L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de Cerdanya ja té clar quines són els dues propostes guanyadores de la segona edició dels pressupostos participatius. De fet, tal com va passar l'any passat, només s'han presentat dos projectes i, per tant, seran els dos que es portaran a terme gràcies als 2000 euros que l'ens comarcal atorga a cadascun d'ells. La primera proposta és un seguit de tallers per conscienciar la població sobre la importància de tenir cura del medi ambient. L'altra, una gran gimcana comarcal que es celebrarà el 10 d'agost.

Un cop escollides les propostes, toca als joves preparar-les, ja que l'objectiu dels pressupostos participatius és precisament que els nois i noies de la comarca decideixin en grups quines activitats volen fer i després les organitzin, amb el suport de les tècniques comarcals.

Recordem que l’any passat les dues propostes guanyadores van ser un taller de ball K-POP i un campament off-line. Les dues activitats es van portar a terme a l’estiu i vam tenir molt bona acollida.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CONSELL COMARCAL CERDANYA