Compromís per Tremp, amb Sílvia Romero al capdavant, ha estat la llista més votada en les eleccions municipals a Tremp i ha obtingut 6 regidors, 1 més que en els anteriors comissis.

Esquerra Republicana també ha augmentat un regidor, pujant fins a 4, fent els millors resultats de la història al municipi i posicionant-se com a segona força. En canvi, l’altra cara de la moneda ha estat Junts per Tremp que ha passat de 5 regidors a 3. Tot i que les dos candidates a l’alcaldia s’han mostrat favorables a pactar per governar.

Pel que fa a Sort, Som poble ha estat la força més votada i ha obtingut 5 regidors, tot i que no té majoria. Al Pont de Suert Junts per Pont ha tornat a guanyar però s’ha quedat amb 5 regidors i ha perdut la majoria.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, CAP DE LLISTA DE COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, CAP DE LLISTA D’ERC - ANNA RITZ, CAP DE LLISTA DE JUNTS PER TREMP