Compromís per la Seu ha estat la força més votada a la capital de l’Alt Urgell i ha obtingut sis regidors. La formació ha mantingut els resultats de fa 4 anys i s’ha situat per sobre de Junts per la Seu, que ha baixat de 7 a 5 i d’Esquerra, que ha pujat de 3 a 4. La valoració del seu cap de llista és positiva, tot i que un pacte entre Junts i Esquerra el podria deixar sense l’alcaldia.

Des d’Esquerra han fet un balanç positiu dels resultats, tot i admetre que esperaven assolir el cinquè regidor. Pel que fa a possibles pactes, diuen que la militància tindrà la paraula.

La CUP mentrestant ha celebrat l’increment de representació al consistori alturgellenc, on ha passant d’1 a 2 regidors.

Pel que fa a la resta de formacions que no han obtingut representació, La Seu en Comú s’ha quedat amb 224 vots, el PP amb 167, Ciutadans amb 126 i Vox amb 91.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, ALCALDABLE DE COMPROMÍS PER LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDABLE DE JUNTS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, ALCALDABLE D’ERC A LA SEU - XÈNIA ANTONA, ALCALDABLE DE LA CUP A LA SEU