La nit electoral ha deixat algunes sorpreses pel que fa a resultats en alguns municipis cerdans. És el cas de Bolvir, on Isidre Chia amb Junts per Bolvir ha guanyat les eleccions amb 148 vots davant dels 110 vots que ha sumat l'actual alcalde i fundador d'Endavant Cerdanya Bartomeu Baqué, que recordem porta 3 legislatures al capdavant del consistori. Així doncs a Bolvir hi haurà 4 regidors de Junts i 3 d'Endavant Cerdanya

En canvi, Endavant Cerdanya ha guanyat força a l'ajuntament d'Alp, on la candidatura de joves liderats per Carles Adserà ha obtingut 4 dels 9 regidors, tres més que actualment. Ramon Moliner, actual alcalde i president del Consell Comarcal que encapçalava Junts per Alp la Molina i Masella, també ha obtingut 4 regidors, un menys que en l'actual legislatura. Tot i això, ha estat la candidatura més votada, amb 38 vots més que la segona força. Per últim, ERC ha aconseguit un regidor i per tant està en mans dels republicans decidir amb qui formarà govern.

Pel que fa a la resta de municipis cerdans, a Bellver Xavier Porta ha revalidat la majoria absoluta amb 6 dels 9 regidors. Junts per Bellver ha obtingut 2 regidors, mentre que ERC n'ha aconseguit un.

A Llívia, Elies Nova ha guanyat les eleccions amb 5 dels 9 regidors. A l'oposició torna a quedar Sílvia Orriols, amb Junts per Llívia.

Alfons Casamajó ha estat reescollit a Ger per majoria, amb 5 regidors. Els altres dos seran per la formació republicana.

Enric Laguarda revalida a l'ajuntament de Das, amb 4 dels 5 regidors. Pere Arderiu de Junts, obté, doncs, un regidor.

Mentrestant a Guils de Cerdanya, Josep Mendo amb Junts ha aconseguit la majoria, amb 4 dels 7 regidors. La candidatura d'Endavant Cerdanya es queda amb 2 regidors i ERC amb un.

A Isòvol, Joan Bertan de Junts serà el nou alcalde. El consistori tindrà 5 regidors de junts i 4 d'Endavant Cerdanya.

A Prats i Sansor, Junts fem Prats Acord municipal ha sumat 4 regidors, mentre que Junts s'ha quedat només amb 1.

Per la seva banda, a Riu, Miquel Pons amb Junts ha aconseguit 4 regidors i Independents de Riu 1.

En el cas d'Urús, Prullans i Meranges la totalitat dels regidors seran de Junts, 5 en els dos primers casos i 3 en el tercer.

Cap sorpresa als tres municipis cerdans amb només una candidatura, com són Montellà i Martinet, on Josep Castells tornarà a liderar el consistori, Fontanals amb l'actual batlle Ramon Chia i Lles on Daniel Olivera encapçala la llista.