Últimes hores de campanya per als partits que concorren a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell. Junts per la Seu ha fet aquest dijous el míting de final de campanya en una sala Sant Domènec plena. Després que tots els integrants de la llista pugessin a l’escenari, l’actual alcalde i número 17 de la candidatura, Albert Batalla, ha fet balanç dels seus anys de mandat i s’ha mostrat convençut que deixa la formació en bones mans amb la tria de Jordi Fàbrega com a cap de llista.

Per la seva banda, Compromís per la Seu ha fet aquest divendres el darrer contacte amb els mitjans de comunicació. El seu alcaldable, Òscar Ordeig, ha fet una crida a la participació, i ha recordat que ells són el vot útil per fer realitat el canvi. També han fet una valoració positiva de la campanya i creuen que les seves propostes han tingut bona acceptació.

Esquerra també ha fet balanç de la campanya aquest divendres al matí. Creuen que l’han fet de forma constructiva, explicant els seus principals eixos d’actuació, i esperen obtenir uns bons resultats diumenge.

Qui també ha fet el míting final de campanya aquest dijous al vespre ha estat la Seu en Comú. Ho han fet davant del seu local al carrer Major, en presència de la diputada al Parlament Marta Ribas. Creuen que les propostes que han fet durant la campanya han tingut bona acceptació, i s’han mostrat esperançats de poder aconseguir de nou representació a l’Ajuntament.

Finalment, el Partit Popular també ha tancat la campanya aquest dijous al vespre amb un acte a la sala de la Immaculada.
Ha comptat amb les intervencions de l’alcaldable, Pere Chica, així com del portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández-Díaz i la presidenta provincial del PP, Marisa Xandri. Tot i admetre haver fet una campanya discreta, confien recueperar també la presència a l’Ajuntament i poder ser decisius per formar govern.

L’últim partit en tancar la campanya serà la CUP, que ho farà aquest divendres al vespre amb un acte a Sant Domènec.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, NÚMERO 17 DE JUNTS PER LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDABLE DE JUNTS PER LA SEU - ÒSCAR ORDEIG, ALCALDABLE DE COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, ALCALDABLE D’ERC A LA SEU - ENRIC RIU, ALCALDABLE DE LA SEU EN COMÚ - MARTA RIBAS, DIPUTADA D’EN COMÚ PODEM AL PARLAMENT - PERE CHICA, ALCALDABLE DEL PP A LA SEU