L'actual alcalde Albert Piñeira es presenta a les eleccions de diumenge amb el propòsit de mantenir la majoria absoluta al consistori i amb una llista formada per alguns dels actuals regidors i també per algunes cares noves. Junts per Puigcerdà aposta per un programa continuista que els permeti seguir millorant el municipi. Un dels principals punts és el que anomena 'urbanisme de detall'.

La reforma de l'edifici consistorial, la finalització de les obres a la nova seu de la policia local, la possibilitat d'adquirir el casino ceretà, el trasllat de l'arxiu a l'antiga acadèmia del llac o la construcció del nou centre cívic i esportiu, són alguns dels grans projectes que preveu l'equip per als propers 4 anys.

Dins l'àmbit de la mobilitat, Junts per Puigcerdà ha destacat la feina feta durant les dues legislatures i ha avançat noves actuacions.

Pel que fa a les zones verdes, la formació preveu arranjar el parc Schierbeck, executar la primera fase del parc del riu Querol i crear un nou espai d'esbarjo a la costa del Castell. Millorar la gestió dels residus i col·locar panells solars als equipaments públics, també són objectius del l'equip.

Dins l'àmbit social, Piñeira aposta per incrementar els ajuts per als infants i joves i ampliar les places públiques de la residència i l'hospital de dia. A més, es compromet a augmentar el nombre d'habitatges de lloguer social i a mantenir els ajuts per a les famílies amb dificultats.

Seguir invertint en els equipaments esportius, cobrir o calefactar les vies del funicular de l'estació per quan neva, desenvolupar sectors urbanístics com la Pedragosa o la Vinyola, donar suport al comerç i al turisme de la vila o no apujar els impostos i taxes són altres punts que preveu la formació, que recordem governa a l'ajuntament de Puigcerdà amb 11 dels 13 regidors.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDABLE JUNTS PER PUIGCERDÀ