Junts per Tremp ha fet aquest dijous al vespre l’acte central de la campanya on diferents membres de la candidatura han explicat els eixos principals per fer de Tremp un municipi referent en serveis i la capital del Pirineu Occidental. Un acte que s’ha celebrat a l’Espai cultural La Lira i que ha comptat amb la presència de l’eurodiputat Ramon Tremosa i el conseller de polítiques digitals i administració pública, Jordi Puigneró, que ha aplaudit i recolzat l’aposta de Junts per Tremp per la fibra òptica.

També s’ha parlat de projectes per joves, de cultura, per gent gran, de sanitat, d’infraestructures, de medi ambient i esportius, entre molts altres.

Però sense obviar la situació que viu el país.

L’entrada i sortida de vehicles de gran tonatge del polígon industrial també està al seu programa i de fer del comerç de Tremp la primera opció de compra dels veïns i veïnes.

Parlen al vídeo: ROGER CAPDEVILA, JUNTS PER TREMP - JOSEP MARIA PUIGARNAU, JUNTS PER TREMP - ROSA MARIA MELINES, JUNTS PER TREMP - JOAN PUJOL, JUNTS PER TREMP - ANNA RITZ, ALCALDABLE PER JUNTS PER TREMP