Junts per Sort centra la seva atenció en les polítiques encarades a millorar la qualitat de vida de les persones, i sobretot tenint molt en compte els nuclis agregats del municipi, ja que aglutinen població envellida.

Un altre dels punts claus és el recolzament a totes les associacions del municipi com a motor de la cohesió social que són; i en l’àmbit econòmic es considera que s’ha de reactivar la central hidroelèctrica de Sort com a font d’ingressos al consistori.

Imma Gallardo, cap de llista de Junts per Sort, destaca que l’equip que conforma la candidatura prové de diferents àmbits i experiències i que la seva feina al Parlament de Catalunya ha de servir per poder traslladar les necessitats de Sort de forma ràpida i efectiva a la institució.

Parlen al vídeo: IMMA GALLARDO, ALCALDABLE PER JUNTS PER SORT