Miquel Sala confia revalidar l’alcaldia d’Oliana i assolir així 12 anys de mandat. Sota les sigles de Junts per Oliana, assegura que la prioritat d’aquest proper mandat serà posar en marxa un seguit d’inversions que fins ara no s’havien pogut fer perquè abans calia eixugar el deute i sanejar l’ajuntament. En aquest sentit, ha remarcat que aquest mes de maig s’acabaran de pagar tots els deutes amb els bancs i ja es podran fer inversions importants i necessàries.

Una altra prioritat serà potenciar el turisme, aprofitant sobretot els atractius que té el municipi en l’àmbit de l’escalada.

Miquel Sala és alcalde d’Oliana des de l’any 2011, quan sota les sigles de Convergència i Unió va guanyar al PSC Progrés per només un vot de diferència. El 2015 va revalidar el càrrec, assolint 6 dels 9 regidors del consistori.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, ALCALDABLE DE JUNTS PER OLIANA