Aquest divendres al vespre, Compromís per Tremp fa el seu acte de tancament de campanya a l’espai cultural La Lira, on demana als ciutadans del municipi que facin confiança a l’equip que es presenta per tal de poder liderar el canvi encarat a les polítiques socials i per les persones a Tremp.

Sílvia Romero, amb diverses legislatures a l’Ajuntament de Tremp, tan a govern com a l’oposició, que avalen el seu coneixement del municipi, destaca la transversalitat del grup que l’acompanya i les ganes de treballar.

La potenciació de l’hospital, de la marca geoparc, de l’Escola municipal de Música, del casc antic, del comerç de proximitat, de l’espai jove, del centre de dia, de les energies renovables i les noves tecnologies, entre altres, són projectes que Compromís per Tremp porta al programa.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, ALCALDABLE PER COMPROMÍS PER TREMP