Ramon Moliner es presenta a les eleccions municipals de diumenge amb la intenció de sumar el seu tercer mandat. La candidatura de Junts per Alp, la Molina i Masella està formada pels mateixos integrants d'ara fa quatre anys, els quals presenten un projecte continuista que els permeti seguir treballant per dinamitzar el municipi.

Pel que fa a equipaments, un dels seus grans projectes és la reforma del teatre del casino, unes obres que l'equip espera iniciar properament.

Dins l'àmbit del benestar social, la candidatura preveu ajudar empresaris, entitats i veïns amb dificultats, millorar l'escola i la llar d'infants i continuar potenciant els programes destinats a la gent gran i als joves, com ara l'esquí escolar.

En l'àrea de medi ambient la candidatura de Moliner veu necessari repensar la gestió dels residus i millora l'aprofitament de la muntanya.

Algunes de les línies del seu programa electoral són la creació d'un pla de mobilitat, l'impuls d'una política turística integral, una gestió econòmica eficient, la contenció dels impostos i taxes i la promoció de l'esport o les activitats culturals.

La formació governa actualment a l'ajuntament d'Alp amb 5 dels 9 regidors.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D'ALP