Fem Municipi i Esquerra Republicana de Catalunya es presenten també a Esterri d’Àneu en coalició, com en molts municipis pallaresos. Pere Ticó, cap de llista de la formació, destaca la feina feta pel grup d’Esquerra les últimes legislatures a l’ajuntament i fa una aposta ferma per la política de proximitat i per parlar amb els veïns i veïnes perquè expliquin les seves necessitats.

També es creu important per fixar població al territori tenir una zona industrial en condicions, projecte que ja s’està treballant, i millorar les connexions telemàtiques per poder implementar el teletreball.

L’altra aposta important del programa és la potenciació de la marca Valls d’Àneu, ja que és destí de turisme familiar i hi ha un gran potencial en tots els àmbits, tant natural, com esportiu i cultural.

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, ALCALDABLE PER FEM MUNICIPI-ERC A ESTERRI D’ÀNEU