El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha desplaçat aquest dimecres a Estamariu per veure’s amb els alcaldes de l’Alt Urgell. Ha aprofitat per anunciar la posada en marxa del projecte de dinamització territorial “Un país d’oportunitats, un país viu”. Inicialment s’aplicarà a l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà i la Terra Alta, i abans de setembre s’ampliarà ja fins a 10 comarques. Pretén aplicar mesures per desenvolupar aquells territoris del país que tenen més problemes de despoblament i de creixement econòmic.

Torra també ha aprofitat per anunciar que s’ha donat llum verda a una nova convoctaròria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya corresponent als anys 202-2024.

Recordem que aquest pla es va suspendre el 2012 arran de la crisi econòmica.

Parlen al vídeo: QUIM TORRA, PRESIDENT DE LA GENERALITAT