El president del consell comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i la delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, encapçalen les dos úniques llistes que es presenten al municipi d’Isona i Conca Dellà.
Junts per Isona, destaca la feina feta en matèria d’accessos i equipaments als diferents nuclis aquesta legislatura passada i vol seguir treballant en aquesta línia però sense deixar de banda la vessant social i la potenciació turística i cultural.

Les telecomunicacions també es consideren un punt central per al desenvolupament del municipi i, des d’Esquerra Republicana, un altre tema que apunten són les polítiques socials i d’educació.

En aquest sentit Rosa Amorós, destaca que estaran al costat de la pagesia, ramaderia i petit comerç per tal d’escoltar les seves peticions i necessitats, ja que són el puntal del municipi. Tots dos grups coincideixen en el pes que el sector primari té al municipi i que és clau per tirar endavant.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, ALCALDABLE PER JUNTS PER ISONA - ROSA AMORÓS, ALCALDABLE A ISONA PER ERC