Junts per Bellver i Batllia es presenta a les eleccions municipals amb la intenció d'aportar un canvi al consistori. Marc Fernàndez encapçala la candidatura, que es defineix com un equip transversal. Davant l'increment dels preu de l'habitatge, la formació aposta per crear un pla d'habitatge social per ajudar al jovent en el seu projecte vital. Això, creu, ha de permetre revitalitzar el municipi i evitar el seu despoblament.

Segons ha explicat Fernàndez, el seu programa és el resultat d'haver escoltat les inquietuds dels veïns i veïnes, fet que considera primordial per fer política municipal.

Un altre dels principals eixos del seu programa electoral és la millora de la gestió dels equipaments actuals. En aquest sentit, la candidatura veu essencial treure més partit del centre cívic, la biblioteca o el centre d'interpretació de Talló.

En l'àmbit del benestar social, la formació es compromet a donar suport a l'ampliació de la residència d'avis i a estudiar la possibilitat de crear una escola-institut per evitar que els estudiants hagin de desplaçar-se als centres de secundària de Puigcerdà, la Seu d'Urgell o Bagà.

El sector agroalimentari, el comerç i el turisme també preocupen a Fernàndez, que aposta per dinamitzar l'activitat econòmica sostenible.

Altres punts que preveu el programa són promocionar el patrimoni cultural, artístic i històric de Bellver, impulsar un pla de protecció de l'entorn natural, apostar per polítiques sostenibles, multiplicar l'oferta cultural, traslladar l'oficina de turisme o donar suport a les entitats esportives.

La formació compta actualment amb 2 dels 11 regidors que té l'ajuntament de Bellver.

Parlen al vídeo: MARC FERNÀNDEZ, ALCALDABLE JUNTS PER BELLVER BATLLIA