Jose Antonio Troguet, actual alcalde del Pont de Suert, opta a la reelecció per Junts pel Pont de Suert i sobretot amb propostes vinculades al turisme per fer créixer el municipi i els seus nuclis agregats.

Durant aquests 4 anys s’ha treballat en la promoció de l’esport amb la vessant socialitzadora amb infraestructures com les pistes de pàdel i d’skate, però sobretot es vol destacar el sanejament de les arques municipals i el manteniment dels pobles.

També es vol posar en valor el patrimoni industrial i fallaire a través d’experiències i barrejant cultura, turisme i esport. En matèria de salut s’aposta per 2 places sociosanitàries a l’actual residència de gent gran i sense deixar de banda el sector ramader de la zona.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDABLE PER JUNTS PEL PONT DE SUERT