Joan Manel Serra és el cap de llista del grup republicà a Puigcerdà, una candidatura que es presenta a les eleccions municipals de diumenge amb la intenció de capgirar el color del consistori. Un dels principals eixos del seu programa és la desestacionalització del turisme.

La formació aposta portar estudis de grau superior i universitaris a la vila. Això, creu, farà créixer Puigcerdà tal com ha passat en altres capitals de comarca catalanes. Serra ha avançat que es tracta d'estudis de l'àmbit sociosanitari que permetran donar un nou impuls a l'hospital de Cerdanya.

Dins l'àmbit del medi ambient, la candidatura té clar que cal millorar la gestió dels residus per deixar de tenir alguns dels índexs de reciclatge més baixos de Catalunya. Per això té sobre la taula diverses iniciatives, com ara la recollida porta a porta. A més, aposta perquè tots els edificis públics siguin més eficients.
Pel que fa al transport públic, l'equip vol establir un nou sistema on els taxistes puguin arribar on ara per ara no hi arriba l'autobús.
Serra creu que la seva candidatura es pot beneficiar dels bons resultats que darrerament ha obtingut ERC a Catalunya.
La formació és present a l'ajuntament de Puigcerdà amb 1 dels 13 regidors.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, ALCALDABLE ERC PUIGCERDÀ