Esquerra Republicana a Tremp ha fet aquest dimarts al vespre l’acte central de la campanya on tots els membres de la candidatura han explicat part del programa. Un acte que s’ha celebrat a l’Espai cultural La Lira i on també s’han sentit a través de vídeos les demandes de veïns i veïnes del municipi.
La seva cap de llista, Maria Pilar Cases, ha remarcat la il·lusió de treballar pel municipi, però sense deixar de banda la situació que viu el país.

S’ha fet un repàs pels quatre anys de govern on Esquerra i PDECAT han treballat de la mà, les coses bones i les que s’han de millorar, però també s’ha parlat dels projectes de futur que Esquerra vol per Tremp.

També es vol fer extensiva la xarxa de fibra òptica arreu del municipi per potenciar el teletreball, i vetllar per una bona qualitat d’ensenyament en totes les franges d’edat i fer de la igualtat en tots els àmbits bandera de Tremp.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDABLE PER ERC A TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDABLE PER ERC A TREMP