El Sedis Bàsquet ha tancat aquesta setmana les renovacions de la majoria de jugadores nacionals del Cadí la Seu. Exceptuant Andrea Vilaró, que ha marxat al Perfumerías Avenida de Salamanca, el club ha aconseguit renovar a la capitana, Geo Bahí, així com a Yurena Díaz, Ariadna Pujol i a Anna Palma. Irati Etxarri també seguirà, ja que tenia contracte per un any més i no hi ha renunciat.

Pel que fa a les incorporacions, la direcció esportiva té molt clares les prioritats i, de fet, ja s’està a punt de tancar el primer fitxatge.

El club està dissenyant una plantilla pensada per jugar la temporada que ve a Europa. El dia 10 de juny és el termini màxim per inscriure’s a l’EuroCup, i si no hi ha cap daltabaix, el club alturgellenc podrà fer-ho.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT DEL SEDIS BÀSQUET