L'Institut Pere Borrell de Puigcerdà ha organitzat aquest dilluns a la tarda la primera jornada Institut-Empresa. L'objectiu de la trobada ha estat donar a conèixer als restauradors i hotelers de la comarca el cicle formatiu de grau mig de Cuina i Gatronomia, estudis que el centre ofereix en modalitat dual. Això vol dir que els alumnes han de realitzar pràctiques en empreses per obtenir la titulació. Des de l'institut veuen important posar en contacte els empresaris amb els alumnes per tal que aquests puguin incorporar els estudiants als seus negocis.

La jornada també ha estat una bona oportunitat per als alumnes, que han pogut conèixer i fer una petita entrevista amb una dotzena d'empresaris.

El cicle, que es va posar en marxa fa dos cursos, dona resposta a una demanda històrica per part del sector hostaler i de restauració com és la formació en cuina, tenint en compte que el sector serveis és un dels que més oferta laboral genera a la comarca.

Recordem que els estudiants disposen des del mes de març d'unes noves instal·lacions adaptades a les seves necessitats formatives. 

El cicle de Cuina i Gastronomia compta amb 12 alumnes a primer i 10 a segon curs.

Parlen al vídeo: ELISENDA RAMOS, CAP ESTUDIS FP INS PERE BORRELL