L’Ajuntament de la Seu d’Urgell podrà construir finalment una passera per a vianants al marge dret del pont del riu Valira, al costat de la Nacional 260. Ho ha anunciat l’alcalde, Albert Batalla, durant el darrer ple del Consell Municipal d’Adolescents, després de ser preguntat per aquesta qüestió. Finalment, el ministeri de Foment ha autoritzat l’obra, tot i que l’haurà de pagar l’Ajuntament. Això permetrà evitar creuar per uns passos de vianants perillosos.

D’altra banda, en aquest darrer ple municipal d’adolescents s’ha fet balanç del mandat. Tant els membres de l’Ajuntament com els mateixos joves s’han mostrat satisfets.

La Seu d’Urgell també disposa d’un consell municipal d’infants, que fa uns dies ja va celebrar el seu darrer ple del mandat.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, alcalde de la Seu d’Urgell - MARC RODRIGO, membre Consell Municipal d’Adolescents