Carles Adserà és el cap de llista d'Endavant Cerdanya Alp, una candidatura de cares noves que es defineix com un grup jove i dinàmic. La formació es presenta a les properes eleccions municipals amb l'objectiu d'aportar una nova visió al consistori. Un dels principals eixos del seu programa electoral és la transparència i el foment de la participació ciutadana.

Pel que fa a l'àmbit de l'esport, la formació aposta per seguir fomentant la pràctica dels esports i activitats físiques que es fan al municipi, aprofitant el seu entorn natural. Veu necessari, també, ampliar les activitats que alberga el pavelló i que els veïns es sentin seu aquest equipament.

Dins l'àrea d'urbanisme i habitatge, la candidatura d'Adserà es compromet a promoure el lloguer social, condicionar un espai per autocaravanes amb els serveis bàsics de pagament i millorar els espais verds. Altres punts del seu programa electoral són la promoció d'iniciatives sostenibles, la millora de la gestió dels residus i la desestacionalització del turisme. També aposta per buscar noves propostes que generin un impacte econòmic positiu al municipi.

Endavant Cerdanya compta actualment amb 1 dels 9 regidors de l'ajuntament d'Alp.

Parlen al vídeo: CARLES ADSERÀ, ALCALDABLE ENDAVANT CERDANYA ALP