L'actual alcalde de Bolvir, Bartomeu Baqué, es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig amb l'objectiu de sumar el seu quart mandat. La candidatura, de caràcter continuista, preveu finalitzar alguns dels seus grans projectes, com ara el nou local social dels porxos de Cal Fanxico, la plaça principal o l'adequació de la rectoria de Talltorta com a equipament cultural. A més, també espera impulsar altres iniciatives.

La formació vol donar suport als empresaris perquè aquests s'estableixin al municipi. En aquests sentit, aposta per fomentar l'arrelament d'empreses al nou polígon de les Esqueres, construir naus industrials o crear un centre de coworking.

Pel que fa a l'àmbit de la salut, la candidatura preveu reobrir el consultori mèdic i engegar un servei de podologia a Cal Fanxico. Baqué es compromet a mantenir els ajuts per als nens i joves i a estudiar la possibilitat d'obrir una residència de gent gran.

Tot plegat amb el propòsit de fer reviure Bolvir, un projecte que l'equip va engegar fa uns anys per fixar població al municipi. En aquest sentit, la formació aposta per crear pisos de protecció oficial.

A més, la candidatura es compromet a no augmentar els impostos i a oferir transparència total en totes les actuacions de l'ajuntament.

Continuar amb les excavacions al Castellot, mantenir les festes tradicionals i el cicle de jazz, donar suport al sector ramader, fomentar l'esbarjo a la Font de la Vall o instal·lar fibra òptica i wifi són altres punts del seu programa electoral

Endavant Cerdanya governa actualment a l'ajuntament de Bolvir amb 4 dels 7 regidors.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ENDAVANT CERDANYA BOLVIR