La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Puigcerdà una subvenció de 100.000 euros que permetran seguir ampliant la col·lecció permanent del Museu Cerdà. Aquest equipament cultural compta actualment amb una planta baixa dedicades a la casa i la família cerdana i també hi ha un espai dedicat a la història de Puigcerdà, que encara no s'ha acabat. Amb aquest ajut, el consistori preveu completar aquesta zona i, a més, iniciar l'adequació de la planta del soterrani, que servirà per difondre com era la vida al convent.

A més, el museu també tindrà un espai dedicat al pintor local Pere Borrell.

Des de l'ajuntament han explicat que la previsió és al llarg d'aquest 2019 poder seguir amb els treballs de museïtzació.
El Museu Cerdà té actualment tres usos: les exposicions temporals, els actes que es fan a la sala de convencions i la de la col·lecció permanent. En aquest sentit, des del consistori creuen que cal seguin potenciar el fons permanent.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ