L'actual alcalde de Llívia, Elies Nova, torna a presentar-se a les eleccions municipals encapçalant la candidatura Llívia Futur, una coalició d'Endavant Cerdanya i ERC. La formació espera convèncer l'electorat per poder tirar endavant els seus projectes.

Algunes de les propostes del seu programa formen part de l'àmbit del turisme, la sostenibilitat, l'economia, la mobilitat o la seguretat viària.

Així doncs, la candidatura aposta per donar un nou impuls econòmic al municipi, fomentant l'emprenedoria a donant suport a les empreses ja existents. Veu important desestacionalitzar el turisme i atraure més visitants, així com assegurar uns bons serveis públics als veïns.

La formació governa actualment a l'ajuntament de Llívia, amb 4 dels 7 regidors.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA