L’Ajuntament de Tremp ha celebrat aquest divendres al migdia el darrer ple de la legislatura, amb caràcter extraordinari, per tal d’aprovar el pla econòmic i financer 2019-2020, tal com ja es va anunciar al darrer ple ordinari.

També s’ha aprofitat la convocatòria per aprovar el reglament del servei de retirada de vehicles de la via pública i trasllat al dipòsit municipal que en l’anterior va quedar posposat per redactar-lo de forma més detallada. Un punt on no hi ha hagut acord i el grup de Compromís per Tremp ha votat en contra.

Finalment els grups de PDCAT i Esquerra Republicana han presentat una moció sobre la condemna i rebuig a l'afusellament i crema simbòlica del president Puigdemont que s’ha aprovat per unanimitat.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP