Promoure el lloguer social al municipi és una de les principals propostes d'ERC-AM Bellver. La formació, amb l'alcaldable Ramona Bragulat al capdavant, concorrerà als propers comicis amb la intenció de donar un nou impuls al municipi. Un dels principals punts del seu programa és l'accés a l'habitatge.

La seguretat viària també preocupa a la formació, que aposta per elaborar un pla de mobilitat per veure els punts forts i febles del municipi i poder-los millorar.

La candidatura vol buscar una nova ubicació per a la residència d'avis Sant Roc, ja que creu que l'actual no disposa de masses hores de sol ni d'una zona enjardinada adient. També veu important donar més ajuts a les famílies vulnerables.

Disposar d'una nova sala polivalent per acollir actes de petit format i recuperar els espais socials dels nuclis agregats, també forma part del projecte que preveu la formació republicana.

Pel que fa a l'àmbit del medi ambient i les noves tecnologies, l'equip vol impulsar les energies renovables i vetllar pel desplegament de la fibra òptica.

Bragulat ha destacat que la seva candidatura és una mostra de paritat, formada per cinc dones i cinc homes. A més, és una de les tres llistes de Cerdanya amb dones al capdavant.

Actualment el grup republicà no té representació a l'ajuntament.

Parlen al vídeo: RAMONA BRAGULAT, ALCALDABLE ERC-AM BELLVER