Jordi Solegibert encapçala la llista d'ERC a Alp de les properes eleccions municipals del 26 de maig. Un dels principals eixos del seu programa és la sostenibilitat. Per això creu que s'ha de millorar la gestió dels residus i adoptar un model de gestió energètica més eficient.

De cara a la possible celebració d'uns Jocs Olímpics d'Hivern al Pirineu, la formació veu necessari que el municipi se'n puguin beneficiar en tots els sentits.

Pel que fa a l'àmbit social, ERC aposta per promoure el lloguer social, ja que considera que els preus al municipi són molt elevats. També vol millora l'atenció que rep la gent gran. En aquest sentit, Solegibert ha posat sobre la taula l'opció de comptar amb una persona que s'encarregui d'acompanyar els veïns d'edat avançada quan hagin de desplaçar-se i no ho puguin fer, sobretot a l'hivern.

Pel que fa a la gestió de l'ajuntament, la formació aposta per la transparència i la participació ciutadana, per tal d'apropar el consistori als veïns.

Actualment, ERC compta amb 1 dels 9 regidors de l'ajuntament d'Alp.

Parlen al vídeo: JORDI SOLEGIBERT, ALCALDABLE ERC-AM ALP