El Partit Popular és una de les vuit formacions que concorrerà a les properes eleccions municipals a la Seu d’Urgell. Ho farà amb Pere Chica al capdavant, que ja va ser regidor fa uns quants mandats. La formació centra els seus missatges de campanya bàsicament en dos àmbits. Un d’ells és el socioeconòmic, i en la necessitat de recuperar llocs de treball. Per això proposen la construcció d’un nou polígon industrial.

Així, voldrien habilitar l’Alberg o les zones de dormitoris de la Salle per acollir-los. També proposen reobrir de nou l’oficina de turisme a la rotonda d’Andorra, per tal d’aprofitar el gran fluxe de persones que hi passen en direcció al Principat. L’altre gran eix és el sanitari i proposen la construcció d’un nou hospital.

Un cop fet el nou hospital, voldrien que les instal·lacions de l’actual centre es dediquessin a residència sociosanitària. El PP ha estat representat tradicionalment a la Seu amb un regidor, tot i que a les últimes municipals el va perdre per pocs vots.

Parlen al vídeo: PERE CHICA, ALCALDABLE DEL PP A LA SEU D’URGELL