Tot a punt per a una nova edició de l'Ultra Cerdanya, que es disputarà aquest cap de setmana a la comarca. Dissabte tindrà lloc la primera cursa, la Marató de 42 km amb sortida a Bellver i arribada a Puigcerdà i diumenge Alp acollirà la sortida i l'arribada de la Trail de 18km i de la Short de 9km. Pel que fa als més menuts, l’organització ha programat una nova edició de la UC Kids, que es disputarà dissabte a la capital ceretana. A banda d'aquestes quatre curses, a l'agost tindrà lloc la “VerticalAlp” d’adults i la d’infants.

Recordem que el conjunt de proves van sumar l'any passat uns 700 corredors. El vencedor de la Marató va ser Gerard Españó, que va creuar la meta amb un temps de 4hores 26minuts i en dones Imma Boada va acabar primer en 5hores i 27minuts.

L'Últra Cerdanya l'organitza el Club Esportiu Cerdanya Pirineus.