Les eleccions municipals d’aquest proper 26 de maig compten amb dues candidatures que maig havien concorregut a la Seu d’Urgell. Una d’elles és Ciutadans, que està encapçalada per Carolina Castillejo. La formació taronja centra les seves propostes electorals en quatre grans eixos. Un d’ells és la sanitat i les millores a l’hospital.

Un altre dels eixos és l’educació, i la candidatura proposa la signatura d’un conveni amb la Universitat de Lleida així com oferir classes extraescolars públiques en matèries com anglès, tecnologia i ciència. D’altra banda, també volen fer èmfasi en la promoció econòmica i la dinamització del nucli històric.

L’altre gran eix és l’esportiu i, en aquest sentit, proposen un major aprofitament de les instal·lacions del Rafting Parc.

A banda, també volen potenciar les ajudes econòmiques a les diferents entitats esportives de la ciutat.

Parlen al vídeo: CAROLINA CASTILLEJO, ALCALDABLE DE CIUTADANS A LA SEU