La candidatura Junts per Bolvir, encapçalada per Isidre Chia, es presenta a les properes eleccions municipals amb la intenció de fer un canvi al municipi. Un dels principals punts del seu programa electoral és la creació d'habitatges de primera residència.

En l'àmbit del benestar social, la formació aposta per tirar endavant el projecte de construcció d'un nou dispensari mèdic, on els veïns puguin ser ben atesos. També vol donar més ajuts als infants, joves i gent gran de Bolvir.

Chia també ha expressat el seu compromís de no pujar els impostos i de donar un nou impuls al sector empresarial del municipi.

Junts per Bolvir preveu també portar la fibra òptica al municipi, millorar la xarxa de gas, adequar camins, voreres i sèquies. La formació té clar, a més, que cal millorar els accessos a la població i la il·luminació d'aquests.

Altres punts del seu programa electoral són la millora de la gestió pel que fa a neteja dels carrers durant les nevades. Per això preveu dotar la brigada amb nova maquinària.

Pel que fa a la ramaderia, l'equip de Chia vol establir un cànon d'aigua d'ús ramader i es compromet a fer arribar l'aigua potable a totes les granges en el termini màxim d'un any. També aposta per contractar un tècnic que ofereixi suport i assessorament als ramaders locals

Actualment, la formació és present al consistori de Bolvir amb 3 dels 7 regidors.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, JUNTS PER BOLVIR