Una trentena de mestres de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà s'han adherit a la vaga convocada aquest dijous 16 de maig pel professorat dels centres públics d'arreu de Catalunya. Els mestres protesten contra les retallades que pateix Ensenyament des del 2010 i reclamen més docents i més inversions. En el cas de la capital ceretana, els professors s'han concentrat davant l'ajuntament amb pancartes reivindicatives i càntics en favor a un ensenyament de qualitat.

El col·lectiu ha demanat també recuperar les condicions laborals perdudes en conseqüència de les retallades. Reivindiquen tornar a les 18 i 23 hores lectives a secundària i primària.

Malgrat la convocatòria s'ha difós a les escoles de la comarca, finalment només els professors de l'INS de secundària de Puigcerdà s'hi ha adherit.

Parlen al vídeo: TONI TRUJOLS, MESTRE PORTAVEU INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ