Aquest cap de setmana el municipi Isona i Conca Dellà acull el primer Festival de Senderisme dels Pirineus de la temporada. Una iniciativa que arriba a la quarta edició i que pretén promocionar el territori des de múltiples punts de vista i amb les rutes guiades a peu com a fil conductor.

En total se celebren 11 Festivals de Senderisme que van des del mes de maig fins a la tardor i, concretament el Pallars Jussà acull el d’Isona, que és el primer any que se celebra, i el de la Vall Fosca, plenament consolidat. A més, aquests esdeveniments tenen activitats per tots els públics.

Es preveuen un centenar d’activitats repartides per diversos indrets dels territoris participants i els festivals es coordinen a través de l’Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: CESC CAPDEVILA, COORDINADOR FESTIVALS DE SENDERISME DELS PIRINEUS