Junts per Llívia, amb Sílvia Orriols al capdavant, veu prioritari potenciar els atractius turístics de l'enclavament al llarg de tot l'any. Per això, un dels punts del seu programa electoral és la creació d'un Centre d'Interpretació que doni a conèixer la història i el patrimoni del municipi.

Pel que fa a l'àmbit del benestar social, la formació preveu un seguit d'actuacions, com ara facilitar l'accés a l'habitatge als veïns, contractar una persona que dinamitzi el nou casal d'avis o construir un skate park al Parc de Sant Guillem. També aposta per impulsar un Consell de participació ciutadana, per tal de facilitar la comunicació entre el consistori i els lliviencs.

Pel que fa a la mobilitat, la formació preveu crear un pla per evitar els col·lapses que es viuen en algunes zones del nucli urbà en èpoques amb molta afluència turística. L'equip d'Orriols també s'ha proposat millorar l'aparcament del Troc, que actualment és de terra. En aquest espai també hi vol construir un nou local social.

Per últim, el grup aposta per mantenir la vila neta, col·locar més elements florals i millorar la il·luminació nadalenca per poder tenir, ha dit Orriols, 'un poble de postal'.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ORRIOLS, ALCALDABLE JUNTS PER LLÍVIA