La capitana del Cadí la Seu, Georgina Bahí, liderarà un any més l’equip alturgellenc. El Sedis Bàsquet ha confirmat la renovació de la gironina de 29 anys per una temporada amb opció a una segona. D’aquesta manera, complirà la seva setena temporada a la Seu, la sisena consecutiva. Bahí va arribar al club la temporada 2012/2013 procedent de l’Uni Girona. Després d’un any a la Seu va marxar a Burgos però va tornar al club pirinenc, on va acabar assumint la capitania. Ha disputat 157 partits amb el Cadí la Seu i s’ha convertit en la màxima anotadora històrica del club, amb 1.241 punts. A més, fa pocs dies es va confirmar que ha estat seleccionada, juntament amb la fins fa pocs dies jugadora del Cadí la Seu Andrea Vilaró, per disputar el Campionat d’Europa de Letònia i Sèrbia del mes de juny amb la selecció espanyola.