Aquest cap de setmana Tremp ha acollit la cinquanta-cinquena edició de la Fira de Primavera. Una fira multisectorial però que amb els anys s’ha anat reinventant per adaptar-se a les noves tendències i avui en dia és també una mostra de la cultura catalana.

L’equip de govern ha remarcat que es tracta d’un esdeveniment molt conegut a la zona i per aquest motiu es va decidir donar-li un impuls per fer-la més gran a través de la signatura d’un conveni amb la Diputació de Lleida per augmentar-ne el finançament.

El bon temps ha acompanyat els dos dies de fira i a banda dels estands dels recinte firal i la mostra d’artesania del Pirineu Fantàstic per on han passat milers de visitants, s’ha pogut gaudir d’activitats ben diverses organitzades per entitats i associacions del municipi.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP